echinocțiu de toamnă cu teatru la sibiu. poftiți duminică la „ne făceam că plouă. și ploua. neîntrerupt”

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă duminică, 22 septembrie, ora 19:00, spectacolul „Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt”. Evenimentul va avea loc la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor.

Echinocțiul de toamnă aduce în acest an pe scena Teatrului Național din Sibiu o poveste de dragoste, într-o realitate fantastică. În acest moment, durata zilei va fi egală cu cea a nopții, iar longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180˚ și marchează trecerea astrului din emisfera nordică a sferei cerești în cea sudică.

„Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt” este un spectacol de și cu Laura Maria Ilea, după un text de Matei Florian, cu participarea actorului Liviu Vlad. Producția Teatrului Național din Sibiu prezintă o poveste emoționantă despre însingurare și retrăirea unei povești, cea a dragostei supreme, tragice, supusă capriciilor destinului. Laura Maria Ilea creează, pe scenă, o lume plină de farmec, într-un joc tandru, ce contaminează cu fericire întreg universul.

Accesul publicului la această reprezentație se face pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

 

Ultima oră

Comentariul meu