dezbatere despre infrastructura rutieră națională la sibiu

Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale (ARTRI) și Revista „Mișcarea” organizează un eveniment special, întitulat „Infrastructura națională: starea de fapt și soluții posibile”, care va avea loc la Sibiu, pe 24 septembrie, în sala de conferințe a Hotelului BEST WESTERN Silva Hotel, Aleea Mihai Eminescu nr.1, cu începere de la ora 10.00.

Evenimentul urmărește dezbaterea celor mai importante probleme legate de planificare, finanțare, construcție, utilizare, mentenanță, taxare, securitate și control. Starea necorespunzătoare a infrastructurii rutiere din România este una din problemele grave ale transportatorilor de mărfuri și persoane, pentru că nu permite transporturi de calitate la un cost rezonabil şi nu contribuie la dezvoltarea economică a ţării.

Întrunirea specialiștilor de la Sibiu face parte din seria dezbaterilor esențiale organizate pe parcursul anului 2013 de ARTRI și Revista „Mișcarea”.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, autorităților locale din județul Sibiu, Autorității Rutiere Române, Poliției Române, precum și cadre didactice, manageri ai companiilor de transport și reprezentanți ai societății civile.

 

Ultima oră

Comentariul meu