csu a învins pe bc mureș tg. mureș în cupa româniei. returul se joacă peste o săptămână

CSU Atlassib Sibiu s-a impus cu 84-78 (22-19  22-24 23-21 17-14) în fața celor dela BC Mureș Tg. Mureș în manșa I a turului 1 al Cupei României la baschet masculin. Returul are loc pe 28 septembrie pe terenul vicecampioanei României, anunta csusibiu.ro.

Început de sezon cu victorie pentru gruparea noastră de  baschet. Jucătorii pregătiți de Miodrag Perisic au  făcut un joc bun în fața echipei mureșene.

CSU a început mai bine meciul, dar jumătatea primului sfert a consemnat egalitatea pe tabelă, scor 8-8. Sibiul a dominat însă următoarele cinci minute, iar după 10 minute universitarii conduceau pe tabelă cu 22-19.

Mureșul a avut un început de sfert doi mai bun, grație jocului eficient al lui Martinic, dar Bojovic și Lee au ținut Sibiul în avantaj până la pauza mare, la vestiare CSU intrând în avantaj, 44-43.

În a II-a jumătate a meciului ambele echipe au fost în avantaj pe tabelă. CSU a condus cu 58-53 în minutul 25, dar sfertul trei a consemnat un avantaj fragil pentru Sibiu, scor 67-66.

A fost nevoie ca la rampă să iasă Lee, alături de Ceskovic și Bojovic, iar ai noștri s-au impus meritat cu 84-78 în această primă manșă a turului I din Cupa României.

Returul are loc pe 28 septembrie la Tg Mureș.

 

CSU Sibiu:

Bojovic 24, Gruev 6, Austin 13, Crăciun 2, Ceskovic 14, Lee 25

 

BC Mureș:

Martinic 20, Lupusavei 2, Peciukas 20, Ivanovic 23, Jucan 7, Mitchell 2, Păltinișanu 4

 

Perisic: Este o victorie bună pentru moralul nostru

”Sincer am fost un pic confuzi înaintea acestui prim meci. Sunt satisfăcut că am învins. Nu cred că aceste șase puncte sunt un avantaj care să ne liniștească pentru retur. Vom merge  la Tg Mureș ca să câștigăm și sper să ne calificăm. Vom vedea acolo. Nu vreau să evidențiez pe cineva individual. Da. Se poate spune că Bojovic a făcut un meci foarte bun, dar vreau să evidențiez echipa pentru că toți jucătorii au pus umărul pentru această victorie. Este o victorie bună pentru moral. Totuși eu cred că putem juca mult mai bine decât am făcut-o astăzi” a spus după meci pentru site-ul nostru antrenorul Miodrag Perisic.

Ultima oră

Comentariul meu