Publicat înUltima oră

România, invitată de onoare a celei de-a cincea ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Tbilisi

România este țară invitată de onoare a celei de-a cincea ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Tbilisi, ce are loc în perioada 19 septembrie – 8 octombrie, în capitala Georgiei.

Regizorul Silviu Purcărete va fi prezent, alături de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, cu două montări excepționale ale spectacolelor „Așteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett și „Călătoriile lui Gulliver” după Jonathan Swift.

„Așteptându-l pe Godot” este prima producție a Teatrului Național din Sibiu, ce va fi prezentată în programul festivalului din acest an. Reprezentația spectacolului va avea loc marți, 24 septembrie, ora 20:00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic de Stat Kote Marjanishvili.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Constantin Chiriac, Marian Râlea, Cristian Stanca, Pali Vecsei, Alexandru Nicoară și muzicienii Sena Ducariu, Aurel Tancu și Lacrima Maria Stănescu.

„Așteptându-l pe Godot” vorbește despre sentimente și emoții rămase până acum neexprimate, montarea lui Silviu Purcărete având ca suport traducerea lui Gellu Naum. „Așteptându-l pe Godot” a avut premiera pe data de 18 decembrie 2005 și a fost prezentat pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, printre care Festivalul de la Seul, Bogota, Trabzon și Liverpool.

Festivalului Internațional de Teatru de la Tbilisi a fost fondat

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții