Astazi, la Tenis Club Pamira, a avut loc tragerea la sorti a tabloului principal de la Sibiu Open. Tragerea la sorti a fost efectuata de supervizorul ATP, Roberto Ranieri si Rares Ispas, reprezentant al jucatorilor, component de baza al echipei Pamira si posesor al unui wild-card pe tabloul principal.

Dupa retragerile lui Garcia Lopez si Ramos, Filippo Volandri a devenit favoritul principal al turneului si cap de serie la tragerea la sorti. Volandri este unul dintre putinii jucatori din lume care au reusit sa ii invinga pe toti cei patru granzi ai momentului, Federer, Nadal, Djokovic si Murray. Spaniolul Albert Ramos s-a retras din turneul de la Sibiu in urma unei accidentari.

Garcia Lopez a produs o surpriza incredibila la turneul de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale in valoare de 500 de mii de dolari si s-a calificat in finala.

El a castigat semifinala ce a avut loc astazi si va disputa actul final al competitiei duminica. Turneul de la Sankt Petersburg se desfasoara pe suprafata hard indoor in timp ce turneul de la Sibiu se desfasoara afara, pe zgura, facand astfel dificila tranzitia. Astfel, Garcia Lopez a decis sa isi continue sezonul pe terenuri cu suprafata rapida, desi el este

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

volandri, favorit nr. 1 la sibiu open  volandri, favorit nr. 1 la sibiu open  volandri, favorit nr. 1 la sibiu open

Ultima oră

Comentariul meu