Noul sezon a inceput bine pentru CSU Sibiu, care a castigat meciul din turul Cupei Romaniei la baschet masculin, impotriva BC Mures. Este un inceput sub auspicii bune pentru noul antrenor al echipei, Miodrag Perisic, care pleaca cu un avantaj de 6 puncte in returul care se va disputa in deplasare, peste o saptamana.

Meci strans

Partida disputata in Sala Transilvania a fost una echilibrata, in care echipele au tinut aproape una de cealalta pana la final. Cu trei minute inainte de finalul primului sfert, scorul era 35-38 in favoarea muresenilor. Cei aproape o mie de suporteri prezenti in sala sibiana si-au sustinut echipa si in momentele dificile ale jocului, iar echipierii lui CSU au reusit sa revina.

De altfel, pe parcursul meciului s-au inregistrat nu mai putin de opt situatii de egalitate si 17 schimbari de lider pe tabela de marcaj.

La pauza mare, scorul era de 44-43 in favoarea sibienilor. Dupa revenirea de la vestiare, CSU a parut ca poate sparge deja legendarul sau ghinion din sfertul al treilea. Cu un minut inainte de ultimul sfert, tabela arata 67-58, insa apararea i-a tradat pe sibieni, care au ramas, la ultima pauza a meciului, cu un avantaj de doar trei puncte, scor 67-64.

Milos

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

primul meci, prima victorie. csu a inceput cu dreptul  primul meci, prima victorie. csu a inceput cu dreptul  primul meci, prima victorie. csu a inceput cu dreptul

Ultima oră

Comentariul meu