weekend dedicat sportului la sibiu: tenis, fitness şi rugby pentru toate vârstele, cu intrare gratuită

Sportul este cuvântul care defineşte acest weekend în Sibiu datorită manifestărilor de gen la care sibienii de toate vârstele pot participa gratuit.

Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis din Transilvania, care va începe sâmbătă, 21 septembrie, va aduce la Sibiu zeci de jucători de valoare printre care şi şase tenismeni aflaţi în top 100 mondial. Turneul Sibiu Open se va desfăşura între 21 şi 29 septembrie la Baza sportivă Pamira din Sibiu. Accesul publicului va fi gratuit până în faza semifinalelor.

Festivalul Sportului aduce la Sibiu cei mai importanţi instructori de fitness

Tot sâmbătă vin la Sibiu cei mai importanti instructori de fitness din Romania si, timp de zece de ore, sibienii sunt invitati la mişcare pe cele 3 scene amenajate în Piaţa Mică. Festivalul Sportului înseamnă, pe lângă cele 40 de ore de sport efectiv si participare de specialitate natională şi internaţională, zonă special amenajată pentru copii, seminarii de nutriţie, remodelare corporală şi sport pre şi post natal. Toate activităţile din cadrul Festivalului Sportului din 21 septembrie sunt gratuite.

Weekend rugby-istic

Stadionul Bebe Boboc va găzdui sâmbătă, 21 septembrie 2013, un adevărat festival al rugby-ului. Capul de afiş va fi ţinut de partida de Divizia A,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

weekend dedicat sportului la sibiu: tenis, fitness şi rugby pentru toate vârstele, cu intrare gratuită  weekend dedicat sportului la sibiu: tenis, fitness şi rugby pentru toate vârstele, cu intrare gratuită  weekend dedicat sportului la sibiu: tenis, fitness şi rugby pentru toate vârstele, cu intrare gratuită

Ultima oră

Comentariul meu