Holograf, Vama sau Zdob şi Zdub sunt doar câţiva dintre cei care au urcat joi pe scena din Piaţa Mare a Sibiului, în cadrul celei de-a doua ediţii a Media Music Awards. Printre cei care au înmânat trofee s-au numărat Andreea Marin, primarul Sibiului Klaus Johannis dar şi designerul Cătălin Botezatu.

Andreea Marin a venit la Sibiu într-o rochie superbă albă, însă neînsoţită, aceasta mărturisind că iubitul ei trebuie să fie astăzi la Istambul şi se vor revedea la întoarcerea în Bucureşti.

Premiat la categoria Best Dance, Connect-R a mărturisit că premiul cel mai drag va veni în luna ianuarie, odată cu naşterea bebeluşului său. “Un premiu? Am primit cel mai mare premiu. Vine în ianuarie”, a spus artistul.

Băieţii de la Voltaj îşi vor încânta fanii în perioada următoare cu un nou single, „Ultima secundă”, iar liderul trupei, Călin Goia, a anunţat la Sibiu că în maxim două săptămâni fanii vor putea vedea şi videoclipul piesei.

Şi Smiley se pregăteşte de lansare, cea a noului său album, programată pentru 23 octombrie. Artistul spune că acesta este “cel mai bun de până acum”, se va intitula “Acasă” şi include 17 piese noi, realizate în colaborare cu mai mulţi artişti printre care Alex

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video foto paradă de vedete la sibiu, la media music awards  video foto paradă de vedete la sibiu, la media music awards  video foto paradă de vedete la sibiu, la media music awards

Ultima oră

Comentariul meu