video - foto jurnalistă din sibiu, agresată fizic la media music awards. un alt ziarist a fost la un pas să fie linşat de bodyguarzi

Evenimentul avut loc joi seara a fost umbrit de excesul de zel al angajaţilor firmei care a asigurat paza. Un bodyguard a agresat fizic si verbal o jurnalistă din Sibiu. Un alt jurnalist de la un săptămânal local a fost la un pas să aibă parte de acelaşi tratament.

Organizarea Media Music Awards 2013 a lăsat de dorit. Faţă de evenimentele de tradiţie ale Sibiului, la care totul este pus la punct în cel mai mic detaliu, la Media Music Awards 2013, presa a avut parte de reticenţă şi lipsă de respect. Angajaţii firmei care a asigurat securitatea perimetrului au făcut exces de zel în repetate rânduri, iar totul a culminat cu agresarea fizică a unei jurnaliste din Sibiu.

Un bodyguard a agresat-o fizic pe aceasta şi a folosit cuvinte vulgare şi ameninţătoare la adresa ziaristei.1

Tânăra a fost salvată numai de intervenţia unui operator Tv, care s-a interpus între jurnalistă şi omul de ordine.

Acesta nu a fost singurul incident. Un alt jurnalist a fost la un pas să fie linşat de către aceeiaşi angajaţi ai firmei de securitate, iar alţi reprezentanţi mass media au fost obstrucţionaţi în momentele în care au vrut să ia interviuri artiştilor prezenţi la eveniment.

Tânăra a depus plângere la Poliţia Sibiu, dar şi la Primăria Sibiu, care a fost coorganizatoare a evenimentului.2

 Finanţare de 280.000 de lei din partea Primăriei Sibiu

Evenimentul avut loc în Piaţa Mare a Sibiului şi la care au participat zeci de vedete ale muzicii româneşti a fost cofinanţat de municipalitate cu suma  de 280.000 de lei. O  sumă mare dacă e să ne gândim că de exemplu echipa de baschet, CSU Atlassib Sibiu, primeşte 250.000 de lei.

 

Program decalat, nervi în culise

Organizatorii au avut probleme şi în respectarea programului evenimentului. Unele mini-recitaluri au fost întârziate, iar o parte din artişti au fost nemulţumiţi de acest aspect.

YouTube video

Una peste alta însă, show-ul a atras în Piaţa Mare peste 20.000 de oameni, care nu s-au speriat deloc de ploaia care a căzut chiar în prima parte a evenimentului.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii