Centrul ProLanguage Sibiu, in parteneriat cu British Council si Cambridge ESOL Examinations, in calitate de centru de pregatire si examinare a intregii suite de examene Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS) anunta deschiderea unei noi sesiuni de pretestare si inscrieri la cursurile de pregatire Cambridge.

Testeaza-ti si tu cunostintele in sesiunea de pretestare organizata in centrul nostru in data de 26 si 27.09.2013, intre orele 15.30-18.30.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi Formularul de contact de pe site-ul nostru http://www.prolanguage.ro/contact si sa iti rezervi un loc in grupa cat mai repede!

Afli care este nivelul tau real de cunostinte platind doar 25 lei pentru testare.

Vino cu un prieten si beneficiati fiecare de 10% discount pentru inscrieri pana la 30.09.2013 pentru cursurile de pregtire Cambridge care incep din 08.10.2013!

Profesorii ProLanguage sunt formatori certificati direct de catre Cambridge ESOL si British Council pentru a oferi pregatirea necesara obtinerii atestatelor Cambridge, utilizand programa si metodele de predare specifice acestor examene.

De ce un certificat Cambridge?

-Este cel mai popular si mai apreciat atestat international de limba engleza

– Recunoastere internationala si nationala (studii, cariera, emigrare, recunoastere la Bacalaureat)

– Dezvoltarea de competente lingvistice utile in viata reala si profesionala

– Acuratete si

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

centrul de limbi straine prolanguage - start la inscrierile pentru noi cursuri de pregatire cambridge!  centrul de limbi straine prolanguage - start la inscrierile pentru noi cursuri de pregatire cambridge!  centrul de limbi straine prolanguage - start la inscrierile pentru noi cursuri de pregatire cambridge!

Ultima oră

Comentariul meu