Publicat înVIP'S

Spectacol oferit de artisti la Gala Media Music Awards Sibiu! Vezi LISTA castigatorilor!

Cei mai cunoscuti artisti au facut spectacol la gala Media Music Awards care a avut loc in Piata Mare din Sibiu, unde cateva mii de persoane au stat pana la miezul noptii pentru a urmari vedetele, potrivit mediafax.ro.

Gala Media Music Awards a inceput, joi, la ora 19.00, in Piata Mare din Sibiu, unde cateva mii de persoane au stat pana la miezul noptii pentru a urmari spectacolul oferit de unii dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania.

Pe scena din piata centrala a orasului a urcat si primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, care a inmanat premiul de excelenta.

“Sibiul a reusit sa atraga in ultimii ani foarte multe evenimente de amploare si de valoare. Cred ca Media Music Awards se potriveste cu Sibiul. Ii felicit pe toti artistii care participa in aceasta seara la evenimentul din Piata Mare. Mai fac o remarca: in 2007, Sibiul a reusit sa revina Capitala Culturala Europeana, astazi (joi – n.r.), datorita dumneavoastra, este capitala hit-ului romanesc. Voi inmana premiul de execelenta, iar in plic scrie: Holograf”, a spus Iohannis.

Componentii formatiei Holograf au urcat pe scena in aplauzele miilor de spectatori, iar Dan Bitman i-a multumit primarului Iohannis si sibienilor.

“Este o mare onoare pentru noi

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții