şase jucători de top 100 mondial, printre care şi învingătorii lui federer, nadal şi murray vin la sibiu open

Creșterea premiilor și a punctelor ATP puse în joc anul acesta la Sibiu Open a dus la un interes crescut din partea jucătorilor de tenis din întreaga lume. Lista jucătorilor confirmați este impresionantă.

„Printre cei mai importanți se numără spaniolul Garcia Lopez, component al echipei de Cupa Davis a Spaniei, jucător cu două victorii împotriva lui Rafael Nadal. De asemenea, Garcia Lopez este finalistul Openului organizat de Ion Țiriac . Un alt jucător important este Serghei Stakhovsky, destul de mediatizat în ultima vreme pentru că este cel care l-a scos pe Federer de la Wimbledon, turneul pe care l-a dominat total în ultimii zece ani”, a declarat Marius Vecerdea, organizatorul turneului.

Dintre jucătorii români va participa Adian Ungur, deținătorul trofeului. O să-l mai avem la Sibiu și pe Albert Ramos, un alt jucător spaniol de Cupa Davis, care chiar a jucat anul acesta pentru Spania în lipsa lui Nadal accidentat. Și nu în ultimul rând, o să vină la Sibiu un alt component de Cupa Davis, cehul Jan Hajek. Cheia este campioană mondială în exercițiu şi a câștigat chiar împotriva Spaniei anul trecut, la Praga.

Învingătorii lui Federer, Nadal Şi Murray vin La Sibiu Open!

Spaniolul Garcia–Lopez, ucraineanul Sergiy Stakhovsky

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

şase jucători de top 100 mondial, printre care şi învingătorii lui federer, nadal şi murray vin la sibiu open  şase jucători de top 100 mondial, printre care şi învingătorii lui federer, nadal şi murray vin la sibiu open  şase jucători de top 100 mondial, printre care şi învingătorii lui federer, nadal şi murray vin la sibiu open

Ultima oră

Comentariul meu