Complexul National Muzeal ASTRA, impreuna cu Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice ,,Marginimea Sibiului`, Asociatia de prietenie `Ille et Vilaine – Sibiu`, Consiliul Judetean Sibiu si Directia pentru Agricultura Judeteana Sibiu, organizeaza in perioada 21 – 22 septembrie 2013, in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA (muzeul in aer liber), o noua editie a Targul de bucate traditionale, editie care matcheaza aniversearea unui an de la deschiderea Targului de tara si trei ani de la deschiderea Targului de produse traditionale si ecologice.
La acest eveniment si-au anuntat participarea producatori din judetele Alba, Arad, Brasov, Harghita, Hunedoara, Maramures, Satu Mare, Salaj si Sibiu.
`Scopul principal al acestor targuri este acela de a promova produsele traditionale si ecologice romanesti cu un gust autentic. Vizitatorii vor putea gasi, la standurile expozitiei cu vanzare, bucate traditionale atent selectionate, precum branza de burduf Loman, sloi de oaie, `lichie` (Alba), preparate din carne de porc, rasa mangalita, dulceata de prune (silvoita), prajituri si placinte Maramuresene (Satu Mare), placinta intinsa de Turnu (Arad), kurtos, paine, gulas (Harghita), virsli si preparate din ciperci ECO (Hunedoara), palinca (Salaj), branza de burduf in coaja de brad, dulceata de trandafiri (Brasov), telemea de Marginimea Sibiului, urda, unt si produse din capra, miere si …
Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro