oferta locurilor de muncă în judeţul sibiu: 85 de angajatori caută personal. vezi lista completă

85 de angajatori din judeţul Sibiu au transmis reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) locurile de muncă vacante, în judeţul Sibiu, valabile pentru următoarele zile.

Cei 85 de angajatori oferă 360 de locuri de muncă vacante, în diferite domenii de activitate. Locurile de muncă sunt înregistrate la agenţiile locale din localităţile Sibiu, Mediaş, Agnita, Avrig şi Dumbrăveni.

Astfel, la Sibiu sunt disponibile 248 de locuri de muncă, la Mediaş, 66, la Agnita, 37, la Avrig 6, iar la Dumbrăveni, 3.

Din totalul locurilor de muncă, 60 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare.

Oferta cuprinde posturi ca analist ajutor, conducător activitate de trasport rutier, consilier juridic, consultant sistem de calitate, director unitate de învăţământ, educatoare, expert achiziţii publice, gestionar depozit, inginer în industria alimentară, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, manager proiect, programator, proiectant inginer mecanic, programator producţie, reprezentant comercial, specialist marketing sau specilist resurse umane.

Celelalte 300 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

Lista locurilor de muncă vacante:

Sibiu, str. Morilor nr.51A, tel.0269230089

Meseria/Locuri

agent de vanzari 1

ajutor ospatar 2

ambalator manual 5

ambalator manual 5

analist ajutor 2

asfaltator 1

asistent medical generalist

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

oferta locurilor de muncă în judeţul sibiu: 85 de angajatori caută personal. vezi lista completă  oferta locurilor de muncă în judeţul sibiu: 85 de angajatori caută personal. vezi lista completă  oferta locurilor de muncă în judeţul sibiu: 85 de angajatori caută personal. vezi lista completă

Ultima oră

Comentariul meu