medieşenii, invitaţi să se plimbe gratis cu troleibuzele

În cadrul Săptămânii Mobilităţii Europene, Ziua Europeană a Troleibuzelor va fi marcată în acest an și la Mediaș.

Iniţiativa aparţine partenerilor din organizaţia TROLLEY Motion, iar scopul principal este acela de a îmbunătăți competitivitatea transportului public în zonele urbane și de a promova transportul electric pretutindeni în lume.

Aşadar, ziua de 21 septembrie va fi sărbătorită în municipiul de pe Târnava Mare prin organizarea evenimentului “Ziua porților deschise la MEDITUR”, zi dedicată publicului călător și nu numai.

Iată şi programul manifestării:

Ora 10:00

Vizită în incinta societății MEDITUR – atelier, garaj, mijloacele de transport în comun, alături de invitați importanți.

Expozitie foto și o scurtă prezentare a istoriei troleibuzului la Mediaș, susținută de Nicolae Todoran, director tehnic al SC. Meditur SA.

Discuții libere, întrebări și răspunsuri pe această temă.

Ora 11:00

Tur cu troleibuzele prin Mediaș ( str. Milcov – Pompieri – Piață – Govora – 1 Decembrie – retur)

Evenimentul va debuta în incinta societății MEDITUR, Șoseaua Sibiului, Nr. 100 A. Potrivit reprezentanţilor operatorului public de transport urban de călători, SC MEDITUR S.A. Mediaș, prestează serviciul de transport public local de călători încă din anul 1953 și a funcționat permanent sub coordonarea autorităților locale. În 1989, Mediașul a devenit primul municipiu nereședință de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

medieşenii, invitaţi să se plimbe gratis cu troleibuzele  medieşenii, invitaţi să se plimbe gratis cu troleibuzele  medieşenii, invitaţi să se plimbe gratis cu troleibuzele

Ultima oră

Comentariul meu