Cei care au dus dorul berii de cea mai buna calitate, adusa la Sibiu din toate colturile lumii, sunt asteptati vineri, pe strada Bastionului, la numarul 3, caci vacanta s-a terminat pentru `Just Beer`, iar usile pub-ului se redeschid pentru clientii fideli, dar si pentru cei care cauta un loc in care sa savureze o bere deosebita.
“Revenim dupa o scurta vacanta si ii asteptam pe sibieni sa ne treaca pragul. Locatia noastra se bazeaza pe comercializarea a peste o suta de marci de bere din Germania, Cehia, Belgia, Anglia, Scotia si Olanda. Iar de saptamana viitoare vom introduce in meniu, in premiera, o bere romaneasca, fabricata intr-o berarie romaneasca, care isi merita locul intre produsele de excelenta. Ce deosebeste berile noastre de berile in masa, e faptul ca berea pe care o oferim noi clientilor este bere fermentata si maturata minim sase luni, in unele cazuri si un an. Aceste beri sunt naturale 100%, nu contin deloc porumb, doar grau si orz`, spune managerul Martin Dixon.
Daca deschizi meniul de la Just Beer gasesti de la bere fara alcool pana la bere cu 12% concentratie de alcool. De asemenea, tot aici poti sa gusti cocktailuri, cu arome de capsuni, afine, cirese, …
Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro