wizzair se mai gândeşte dacă vine pe ruta sibiu-londra, iar tarom anulează cursele sibiu-bucureşti

Deşi a câştigat licitaţia de atribuire curse, pe traseul Sibiu-Londra, cu ajutor de stat în primii cinci ani de zile, compania aeriană Wizz Air încă nu a semnat contractul cu Aeroportul Internaţional de la Sibiu (AIS) şi, se pare, că încă se mai gândesc.

În plus, veştile proaste nu se opresc aici, pentru că Taromul, care opera curse interne Sibiu Bucureşti, a anunţat că, începând cu trecerea la programul de toamnă, 25 – 26 octombrie, va renunţa la mai multe curse, printre care şi Bucureşti -Sibiu.

Avem curse spre Londra din toamnă, nu mai avem curse?

Deşi conducerea aeroportului anunţa la încheierea licitaţie din luna iulie, că firma câştigătoare, Wizz Air, va efectua curse bisăptămânale Sibiu- Londra, se pare că, la trei luni de zile de la licitaţie, reprezentanţii companiei aeriene încă nu au semnat contractul cu aeroportul sibian.

“Cursa nu a fost adjudecată. Dacă era adjudecată, era semnat contractul. Pe ruta Sibiu- Londra a fost un participant, a avut o ofertă, i s-au cerut mai multe clarificări şi trebuia să se repoziţioneze. Am mai avut discuţii şi sperăm ca până la sfârşitul acestei săptămâni să se repoziţioneze şi să fie conform deciziei Comisiei Europene şi să semnăm contractul.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

wizzair se mai gândeşte dacă vine pe ruta sibiu-londra, iar tarom anulează cursele sibiu-bucureşti  wizzair se mai gândeşte dacă vine pe ruta sibiu-londra, iar tarom anulează cursele sibiu-bucureşti  wizzair se mai gândeşte dacă vine pe ruta sibiu-londra, iar tarom anulează cursele sibiu-bucureşti

Ultima oră

Comentariul meu