Aflat la a II-a editie, proiectul Bohemian Flow’s SINERGY isi propune sa ofere cadrul si ambianta favorabile artistilor din judetul Sibiu, lansand o provocare la spontaneitate si colaborare.

Evenimentul, avand ca tema in acest an – COMICS, se desfasoara live, pe trei sectiuni principale – pictura/grafica, literatura si muzica, reunind artisti din toate cele trei domenii.

“Pentru sectiunea pictura/grafica, a fost organizat un atelier de creatie interactiva cu participarea elevilor de la Liceul de Arta Sibiu si a mai multor artisti romani. Materialele necesare – panze, culori, au fost oferite participantilor de catre organizatori`, spun organizatorii.

Fundalul muzical este asigurat de invitati speciali, iar in fiecare seara au loc jam-session-uri.

Evenimentul a inceput duminica, 15 septembrie si se va incheia marti seara, 17 septembrie, ora 21:00, cu o reprezentatie de muzica si teatru a membrilor Asociatiei Culturale BIS & Trimbulinzii.

Intrarea este libera.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

tinerii artisti sibieni se reunesc in bohemian flow  tinerii artisti sibieni se reunesc in bohemian flow  tinerii artisti sibieni se reunesc in bohemian flow

Ultima oră

Comentariul meu