Proiect cultural sustinut de institutiile de cultura din Sibiu, Zilele culturale ale judetului trec la `editia de toamna` de la finele acestei saptamani. Cu `mici ajustari`, derularea proiectului este asemanatoare evenimentelor de la inceputul verii: proiectii de film, teatru, concerte de muzica clasica, dar si populara. Ajustarile tin de restrangerea numarului de localitati in care se desfasoara simultan evenimente. `Turistii se vor putea bucura acum si de belsugul toamnei. Producatorii locali isi vor expune produsele traditionale in cadrul zilelor culturale`, spune Silvia Macrea, directoarea Centrului cultural Cindrelul – Junii Sibiului si managerul intregului proiect Zilele culturale ale judetului Sibiu.
La finele acestei saptamani, principalul loc de desfasurare a Zilelor culturale va fi comuna Turnu Rosu, dar evenimente culturale sunt programate si in Avrig si Carta, spre exemplu. `O sa fie si surprize,pe langa Junii Sibiului l-am invitat si pe Aurel Tamas`, aminteste primarul comunei, Stelian Istrate.
Deschiderea oficiala a editiei de toamna a Zilelor culturale ale judetului este programata sambata, de la ora 11:00, la caminul cultural din Turnu Rosu.

Program ZILELE CULTURALE ALE JUDETULUI SIBIU, editia de toamna 2013
TARA OLTULUI 21 – 22 septembrie 2013

SAMBATA 21 SEPTEMBRIE 2013
TURNU ROSU – Organizator Principal
Caminul Cultural
ora 10.00

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

reincep zilele culturale ale judetului sibiu. tara oltului, prima gazda  reincep zilele culturale ale judetului sibiu. tara oltului, prima gazda  reincep zilele culturale ale judetului sibiu. tara oltului, prima gazda

Ultima oră

Comentariul meu