Curtea de Apel Alba Iulia se va pronunta in 25 septembrie asupra cererii de anulare a raportului de evaluare intocmit de Agentia Nationala de Integritate (ANI), formulata de primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, relateaza Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat pentru agentia citata ca instanta a amanat pentru miercurea viitoare pronuntarea in acest dosar. El a mentionat ca judecarea cauzei s-a incheiat si a ramas in deliberare. La ultimul termen, cel de luni, a fost prezent doar reprezentantul ANI.

De mentionat ca pana la pronuntarea in acest dosar, in data de 20 septembrie, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) se va pronunta asupra cererii de stramutare a dosarului, depusa de ANI.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii in 24 aprilie, ANI a constatat, conform sursei citate, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor de catre primarul municipiului Sibiu.

ANI sustinea, in aprilie, ca Johannis se afla in stare de incompatibilitate, intrucat detinea, simultan, atat functia de primar al municipiului Sibiu, cat si calitatea de reprezentant al municipiului Sibiu in Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul S.C. APA CANAL S.A. Sibiu, incepand cu 30 aprilie 2009, si in S.C.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

procesul dintre ani si johannis: saptamana viitoare este asteptata pronuntarea  procesul dintre ani si johannis: saptamana viitoare este asteptata pronuntarea  procesul dintre ani si johannis: saptamana viitoare este asteptata pronuntarea

Ultima oră

Comentariul meu