Consiliul Local Mediaş a dat “undă verde”, în cadrul unei şedinţei extraordinare, achiziţionării ultimelor acţiuni deţinute de Ioan Şerban la SC Gospodăria Comunală SA.(foto).

Astfel, până la finele anului în curs, capitalul operatorului de drumuri va deveni integral public, după ce fostul director al societăţii Ioan Şerban – cel care îşi angajase la un moment dat în firmă pe ambii fii – deţinuse controlul total, cu peste 80 la sută din acţiuni.

Primarul Teodor Neamţu consideră că SC Gospodăria Comunală reprezintă un pariu câştigat al municipalităţii, “în condiţiile în care doar patru ore au lipsit ca respectiva societate comercială să devină inoperabilă, ca urmare a licitaţiei programate pentru vânzarea activelor, din cauza datoriilor acumulate la fisc. În prezent datoriile şi salariile celor aproximativ 200 de angajaţi sunt achitate la zi şi sunt convins că nu peste mult timp societatea va avea şi profit. Mediaşul are mare nevoie de respectivul operator de drumuri, motiv pentru care am luptat din răsputeri ca acesta să nu fie vândut pe bucăţi din cauza datoriilor istorice”, a precizat Neamţu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

primăria mediaş va răscumpăra în totalitate acţiunile deţinute de fostul director la sc gospodăria comunală sa  primăria mediaş va răscumpăra în totalitate acţiunile deţinute de fostul director la sc gospodăria comunală sa  primăria mediaş va răscumpăra în totalitate acţiunile deţinute de fostul director la sc gospodăria comunală sa

Ultima oră

Comentariul meu