invitație pentru weekend la festivalul sportului în centrul sibiului

Festivalul Sportului strânge la un loc sălile de sport şi instructorii de fitness din Sibiu şi din ţară. Festivalul Sportului are loc în 21 septembrie, între orele 10:00-21:00 în Piața Mică.

Peste 40 de instructori de fitness din Sibiu, Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Constanţa, Piatra Neamţ, Hunedoara, Republica Moldova, Belgia, Argentina vin sâmbătă în Piaţa Mică unde vor aduce zeci de activităţi sportive.  Cumulat, vor fi 40 de ore de sport pe cele trei scene amplasate în Piaţa Mică şi pe bicicletele staţionare ce vor aştepta sibienii chiar pe Podul Minciunilor. Programul activităţilor începe de la ora 10:00 şi continuă fără oprire până seara la 21:00.

Activităţi sportive pentru toată lumea

Programul activităţilor sportive este unul foarte larg, sibienii putând participa la activităţi de Kangoo Jumps, Bokwa®, Super Jump, Steel Programs, Schwinn Cycling, Step şi Dance Aerobic, Zumba®, Tae Bo, Circuit, Karate ş.a. Printre instructorii prezenţi la Sibiu vor fi şi creatorii programelor Bokwa, Rustam Haceaturov şi Steel Tonic, Fernando Gorini, instructori ce promit un show total la care toţi cei prezenţi în Piaţa Mică vor participa cu siguranţă.

Întregul program poate fi consultat pe site-ul www.festivalulsportului.ro.

Zonă specială pentru copii

În Piaţa Mică va fi amenajată şi o zonă specială pentru copii. Pe lângă activităţile sportive demonstrative de pe scenă, la care toţii copiii vor fi invitaţi să participe activ, vor exista şi ateliere de desen şi pictură, spaţii de joacă pentru copii şi de relaxare pentru părinţi.

Maraton de trei ore de Schwinn Cycling

Oricine trece sâmbătă pe Podul Minciunilor poate să pedaleze gratuit pe ritm de muzică. Aici vor fi amplasate 20 de biciclete staţionare care pe tot parcursul zilei aşteaptă să fie folosite de către sibieni. Workshopurile oferite de către belgianul Patrick Claes se vor termina la sfârşitul zilei cu un maraton de trei ore de Schwinn Cycling.

Seminarii de nutriţie, remodelare corporală, sport pre şi post natal

Pe toată durata zilei, Festivalul Sportului organizează seminarii de specialitate gratuite ce vor avea loc la Atrium Classic Cafe. Începând cu ora 10:00, graviduţele şi proaspetele mămici sunt aşteptate să descopere gimnastica pentru gravide, mămici şi bebeluşi precum şi importanţa alimentaţiei controlate în timpul sarcinii.

Timp de două ore, nutriţionistul Cristian Mărgărit povesteşte, începând cu ora 13:00, despre nutriţia sănătoasă şi detoxifierea în sezonul rece şi va răspunde tuturor întrebărilor celor interesaţi de această temă. După-masa este destinată remodelării corporale şi dezvoltării unui corp sănătos şi armonios, invitat de la ora 15:30 fiind sibianul Nicolae Văcaru, vicecampion balcanic la culturism.

Expoziţia de fitness aduce în faţa sibienilor noile oferte ale sălilor de sport

Zeci de săli de sport şi instructori de fitness îşi vor prezenta ofertele în cadrul unei expoziţii de fitness ce va fi amenajată în Piaţa Mică, în zona din faţa Casei Artelor. Cei ce îşi expun ofertele promit atracţii noi iubitorilor de sport din Sibiu.

Aici se vor comercializa şi produse de slăbit, suplimente nutritive şi produse fresh&bio.

Participanţii la Festivalul Sportului pot câştiga zeci de premii

Toate activităţile din cadrul Festivalului Sportului din 21 septembrie sunt gratuite. Participanţii la activităţile sportive sunt invitaţi să se înscrie la cortul ce va fi amplasat între cele două scene principale, pentru a putea câştiga la sfârşitul zilei unul dintre zecile de premii. Premiul cel mare va fi un abonament gratuit la oricare sală, la alegere, dintre cele prezente la Festivalul Sportului. Câştigătorii vor fi desemnaţi la sfârşitul zilei, în Piaţa Mică, şi vor fi anunţaţi şi pe site-ul www.festivalulsportului.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Festivalul Sportului este primul eveniment din Sibiu care strânge la un loc sălile de sport şi instructorii din Sibiu şi este organizat de Adegym si AIOS (Asociatia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu) şi este cofinanţat de Primăria Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu