exclusiv tatăl prim adjunctului jandarmeriei sibiu, condamnat pentru că a bătut cu cruzime doi vecini

Tatal prim adjunctului inspectorului sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu, Dan Marius Gândilă, a fost condamnat astazi de Judecatoria Sibiu la 6 luni de inchisoare cu suspendare conditionata, instanta stabilind un termen de incercare de 2 ani si sase luni.

Gheorghe Gandila (67 de ani) a fost acuzat ca, in luna iunie a anului trecut, i-a batut pe sotii Wagner, de 75, respectiv 55 de ani, care locuiesc in acelasi bloc. In ziua cu pricina, Gandila i-a atacat din senin pe cei doi vecini, in momentul in care acestia intrau in scara blocului.

Barbatul s-a repezit asupra sotilor Wagner, lovindu-i cu pumnii, zgariindu-i si trantindu-i de pereti. In timpul anchetei, el a declarat ca se afla in apartamentul de la parter in momentul in care victimele intrau in bloc, si ca a auzit cand acestea l-ar fi jignit.

La randul sau, Gheorghe Gandila a formulat plangere penala impotriva celor doi soti, insa procurorii au stabilit ca acestia nu l-au agresat in niciun fel. In fata instantei de judecata, inculpatul acuzat de vatamare corporala si lovire, a venit la fiecare termen insotit de fiul sau, adjunctul I.J.Jandarmi Sibiu. Gandila nu a recunoscut ca l-a lovit si pe barbat, insa instanta de judecata a stabilit ca se face vinovat si de savarsirea acestei infractiuni.

camasaBătuți cu cruzime

Avocatul victimelor, Madalina Scutelnicu, ne-a declarat ca instanta, in mod corect, nu a retinut nicio circumstanta atenuanta in favoarea inculpatului, asa cum solicitasera procurorii. “A fost evidenta lipsa oricarei provocari din partea clientilor mei. Am reusit sa dovedim ca cei doi soti au fost batuti fara motiv, cu o cruzime rar intalnita. Si ultima reactie a inculpatului, de a lasa victimele intr-o balta de sange si a pleca de la fata locului, denota acelasi lucru. ”, a declarat avocatul Madalina Scutelnicu. Sotii Wagner au solicitat instantei si despagubiri morale, Gheorghe Gandila fiind obligat sa le plateasca acestora 8.000 de lei. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ia uite ce specimene avem la conducere in sibiu, din ce familii provin, ce educatie o fi primit progenitura, daca tac-so se comporta in asemenea hal cu vecinii!

    Neam de traista!