video ultima fiță pentru mirii din sibiu. ședințe foto pe transfăgărășan

Pentru cele mai frumoase albume de nunta, mirii nu se mai straduiesc sa organizeze o ceremonie impecabila, ci aleg tinuturi interesante ca decor pentru fotografii. Unii merg in hainele de sarbatoare pe Transfagarasan ori la Balea Lac si profita de ceata misterioasa si de peisajele superbe pentru cadre pitoresti.

Iar altii calatoresc special pana la Paris, Londra sau Milano, ca sa aiba ce arata nepotilor.

Remus si Alexandra locuiesc in Koln, Germania, iar nunta si-au facut-o acasa, in Sibiu. Insa pentru albumul de nunta au vrut sa aiba, drept fundal, muntii invaluiti in ceata. Asa ca, la cateva zile dupa cununie, au plecat cu un prieten fotograf pe Transfagarasan, drumul dintre nori.

E adevarat ca e destul de greu sa faci abstractie de fotograf, dar mirii tin sa aiba amintiri ca nimeni altii!

Cand au ajuns la Lacul Balea, norii au invaluit totul intr-o ceata din poveste.

La numai 3 grade celsius, mireasa trebuie, totusi, sa zambeasca! Si nimeni nu regreta aventura.

O astfel de sesiune foto poate dura si 10 ore, iar preturile variaza intre 200 si 500 de euro.

Exista si alta varianta, e drept, ceva mai costisitoare. Acest cuplu din Cluj a vrut sa-si creeze propriul videoclip al nuntii, si a plecat cu tot cu echipa de filmare la Paris.

Daniela si Tudor au deja poze de la nunta ca-n povesti, dar imaginile surprinse in orasul indragostitilor le intrec asteptarile.

„Ma regasesc in povestea de dragoste a mea si a sotului in acea melodie. Toate serviciile au costat peste 3 mii de euro. „

Timp de 3 zile, insurateii au filmat zi-lumina pe strazile din Paris, iar filmuletul, in care canta amindoi, li se pare magic.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Ultima oră

Comentariul meu