sibiul găzduiește supercupa româniei la minifotbal

Complexul Sportiv „Luceafărul” găzduieşte, în data de 3 octombrie 2013, Supercupa României la minifotbal între echipele Juventus Sibiu, campioana naţională en-titre, şi deţinătoarea Cupei României, echipa Consiliului Local Buzău. Supercupa României este un eveniment organizat de Federaţia Română de Minifotbal – amatori.

Campioana României, care este totodată şi câştigătoarea Campionatului de minifotbal pentru amatori „Luceafărul”, are astfel posibilitatea de a cuceri singurul trofeu care-i lipseşte. Juventus Sibiu a fost înfiinţată în urmă cu 3 ani, iar în scurta sa istorie a obţinut o serie de performanţe notabile.

Alături de titlul naţional cucerit în această vară stă Cupa României, obţinută în 2012. În plus, Juventus se poate mândri cu încă o finală a Cupei, în 2011, pierdută la limită, pe teren propriu, cu reprezentanta judeţului Timiş la acea vreme, WMT Timişoara.

Din lotul echipei fac deja parte 2 jucători din echipa naţională a României, triplă campioană europeană, iar alţi 2 ar putea fi convocaţi pentru ediţia din acest an a Europenelor, ce vor avea loc luna in 10-14 octombrie, în Creta.
 

Ultima oră

Comentariul meu