la bâlea a nins pentru prima dată în această perioadă a anului, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Stratul de zăpadă la Bâlea Lac, după ce temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius, a atins, în weekend, la peste două mii de metri altitudine, doi centimetri, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a înregistrat prima ninsoare din această perioadă.

S-au înregistrat minus 0,3 grade Celsius, pentru prima dată în acest an temperaturile coborând sub zero grade. Potrivit meteorologilor, s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare, depunându-se un strat de doi centimetri, scrie Mediafax.

Salvamontiştii atrag atenţia turiştilor care doresc să urce la munte în acestă perioadă să ia în calcul faptul că în zonă în orice moment poate ninge şi este necesar să aibă haine groase asupra lor şi cel puţin beţe de schi pentru a preîntâmpina eventuale tragedii.

foto: www.infotravelromania.ro

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

la bâlea a nins pentru prima dată în această perioadă a anului, în noaptea de sâmbătă spre duminică  la bâlea a nins pentru prima dată în această perioadă a anului, în noaptea de sâmbătă spre duminică  la bâlea a nins pentru prima dată în această perioadă a anului, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Ultima oră

Comentariul meu