complexul sportiv “luceafărul” găzduieşte supercupa româniei la minifotbal

Complexul Sportiv “Luceafărul” găzduieşte, în data de 3 octombrie, Supercupa României la minifotbal între echipele Juventus Sibiu, campioana naţională en-titre, şi deţinătoarea Cupei României, echipa Consiliului Local Buzău.

Campioana României, care este totodată şi câştigătoarea Campionatului de minifotbal pentru amatori “Luceafărul”, are, astfel, posibilitatea de a cuceri singurul trofeu care-i lipseşte.

Juventus Sibiu a fost înfiinţată în urmă cu 3 ani, iar în scurta sa istorie a obţinut o serie de performanţe notabile. Alături de titlul naţional cucerit în această vară stă Cupa României, obţinută în 2012. În plus, Juventus se poate mândri cu încă o finală a Cupei, în 2011, pierdută la limită, pe teren propriu, cu reprezentanta judeţului Timiş la acea vreme, WMT Timişoara.

Din lotul echipei fac deja parte doi jucători din echipa naţională a României, triplă campioană europeană, iar alţi doi ar putea fi convocaţi pentru ediţia din acest an a Europenelor, ce vor avea loc în perioada 10-14 octombrie, în Creta.

Supercupa României este un eveniment organizat de Federaţia Română de Minifotbal – amatori.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

complexul sportiv “luceafărul” găzduieşte supercupa româniei la minifotbal  complexul sportiv “luceafărul” găzduieşte supercupa româniei la minifotbal  complexul sportiv “luceafărul” găzduieşte supercupa româniei la minifotbal

Ultima oră

Comentariul meu