Publicat înUltima oră

Primaria anunta modificarea regimului de circulatie pe Dumbravii, Cisnadiei si Goga

La trei luni de la lansarea dezbaterii publice asupra amplelor modificari in trafic in zona strazilor Calea Cisnadiei, Calea Dumbravii si Octavian Goga, Directia Tehnica din cadrul Primariei Sibiu a publicat in prima zi a acestei saptamani anuntul de modificare a circulatiei in zona. Schita publicata pe site-ul Primariei nu difera de propunerea de acum trei luni: Calea Dumbravii va avea sens unic de intrare in oras, iar Calea Cisnadiei si Octavian Goga de iesire inspre Cisnadie, respectiv Rasinari.
Dupa cum declara Virgil Popa, viceprimarul Sibiului, implementarea noului sistem de circulatie va fi realizata in aceasta toamna, dupa redeschiderea traficului pe Octavian Goga si Calea Cisnadiei.

Mai bine de 1,3 km din Calea Dumbravii ar urma sa aiba sens unic, circulatia urmand a fi permisa doar dinspre intersectia cu strada Siretului, catre intersectia cu bulevardul Mihai Viteazul. Inspre Paltinis, circulatia ar urma sa fie reglementata tot cu sens unic pe strada Octavian Goga, de pe care se va putea reveni catre Calea Dumbravii prin intermediul strazii Bahluiului, ce va avea sens dublu. Tot intr-un sens de circulatie (spre Gheorghe Dima) se va circula si pe Calea Cisnadiei. Cu sens unic ar urma sa devina strazile Dimitrie Anghel, Argesului, Alexandru Vlahuta, Vasile Alecsandri,

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții