tursib trece la programul de toamnă, şi lansează un concurs de fotografie jurizat internaţional

Din 16 septembrie, odată cu începerea şcolii şiîncheierea perioadei de vacanţe şi concedii, autobuzele Tursib vor reveni la programul lor normal, programul de toamnă. De asemenea, compania lansează, în perioada 16 septembrie – 15 octombrie, un concurs de fotografie cu premii.

Autobuzele Tursib vor circula după programul de toamnă

Programul va fi afişat în staţii şi poate fi consultat pe site-ul societăţii: www.tursib.ro.

”Publicul călător poate consulta programul de circulaţie pe site-ul www.tursib.ro, în staţii precum şi la chioşcurile Tursib, unde societatea va pune în vânzare pliante pentru fiecare traseu”, se arată într-un comunicat al companiei. Potrivit acestuia, afișajele din stațiile Tursib vor fi înlocuite de duminică și ”vor avea un fundal diferit de cele de vară, respectiv galben-auriu”, transmit reprezentanţii companiei.

Tot din prima zi de circulație după programul de toamnă, capătul de linie pentru autobuzele 111, 113, 114, 115 va fi, în Zona industrială vest, pe strada Munchen în loc de strada Europa Unită, iar pe indicatoarele autobuzelor de pe aceste trasee va fi afișat „Marquardt”.

Fotografii inedite în autobuzele Tursib

Pe perioada acestei campanii Tursib va afişa în mijloacele de transport fotografii care să ilustreze obiectivele acestei campanii. Fotografiile vor afişa mesaje precum “Oraşele inteligente cresc

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

tursib trece la programul de toamnă, şi lansează un concurs de fotografie jurizat internaţional  tursib trece la programul de toamnă, şi lansează un concurs de fotografie jurizat internaţional  tursib trece la programul de toamnă, şi lansează un concurs de fotografie jurizat internaţional

Ultima oră

Comentariul meu