sibiul devine pentru două săptămâni capitala cărţii! peste 6000 de titluri la vânzare, la preţ de producţie

Sibiul se va transforma, în următoarele două săptămâni, în Capitala Literară a României. Caravana cărţii, BookLand, va ajunge la Sibiu pentru al treilea an consecutiv, şi îşi va aşeza tabăra în perioada 17 – 29 septembrie în Piaţa Unirii, unde va expune un impresionant playlist de peste 6000 de titluri de carte, muzică şi film, la preturi de producator, de la cele aproape 100 de edituri participante.

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film şi jocuri, prezent pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografica de acoperire, cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrelă. BookLanderii sunt aşteptaţi la Sibiu cu numeroase premii, concursuri şi oferte speciale.

Librăria online www.book-land.ro

BookLand integrează şi librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiul devine pentru două săptămâni capitala cărţii! peste 6000 de titluri la vânzare, la preţ de producţie  sibiul devine pentru două săptămâni capitala cărţii! peste 6000 de titluri la vânzare, la preţ de producţie  sibiul devine pentru două săptămâni capitala cărţii! peste 6000 de titluri la vânzare, la preţ de producţie

Ultima oră

Comentariul meu