începe modernizarea pieţei de flori de la cimitirul municipal sibiu, pentru care au fost alocaţi peste 88.000 lei

Contractul a fost atribuit firmei SC Vas Constructor SRL, valoarea totală a acestui contract fiind de 88.193,76 lei fără TVA. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 2 luni şi obiectul contractului este amenajare a două copertine realizate din lemn care să adăpostească comercianţii de flori şi care să creeze şi un aspect ordonat acestei zone.

Contractul pentru modernizarea pieţei de flori de la Cimitirul Municipal a fost atribuit în urma unei proceduri de achiziţie publică.

Pentru realizarea lucrărilor comercianţii vor fi mutaţi în incinta Cimitirului începând din data de 19 septembrie, lucrările urmând să înceapă din 23 septembrie.

În prezent, în Cimitir se lucrează şi la asfaltarea aleilor din zona porţii 3, urmând să fie asfaltate şi cele din Cimitirul Veteranilor şi cele de la intrarea principală în Cimitir.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

începe modernizarea pieţei de flori de la cimitirul municipal sibiu, pentru care au fost alocaţi peste 88.000 lei  începe modernizarea pieţei de flori de la cimitirul municipal sibiu, pentru care au fost alocaţi peste 88.000 lei  începe modernizarea pieţei de flori de la cimitirul municipal sibiu, pentru care au fost alocaţi peste 88.000 lei

Ultima oră

Comentariul meu