Publicat înUltima oră

Aproximativ 65.500 de elevi încep astăzi şcoala în judeţul Sibiu. Aleşii judeţului participă la festivităţi

Deschiderea anului şcolar 2013-2014 adună în băncile şcolilor din Sibiu aproximativ 65.500 de elevi. Numărul exact al elevilor şcolarizaţi în 2013-2014 se va şti doar după data de 25 septembrie, când fiecare unitate de învăţământ va prezenta raportul de monitorizare la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu.

Prima zi de cursuri este dedicate festivităţilor de deschidere de an şcolar, organizate la sediul fiecărei şcoli, festivităţi la care vor lua parte şi aleşii judeţului.

Prefectul judeţului Sibiu, Ovidiu-Ioan Sitterli, va participa, luni, 16 septembrie, de la ora 9,00, la festivitatea deschiderii anului şcolar 2013 – 2014 de la Colegiul Naţional „Octavian Goga” Sibiu. Cu prilejul deschiderii noului an şcolar, prefectul Ovidiu Sitterli transmite tuturor elevilor şi dascălilor din judeţul Sibiu următorul mesaj:

„La început de an şcolar, le urez tuturor dascălilor din judeţul Sibiu multă putere de muncă şi succes în nobila lor profesie. Pentru elevi, începe un nou an de întrebări, de căutări, de răspunsuri şi descoperiri. Lor le doresc să facă fiecare pas cu încredere şi determinare, pe lungul drum al cunoaşterii. Nu în ultimul rând, le mulţumesc părinţilor, care, cu eforturi considerabile, fac ca lucrurile să pară atât de uşoare pentru copiii lor! Mult succes în noul an şcolar!”

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții