cosmin guşă a rămas fără permis în judeţul sibiu. conducea cu 108 km/h în localitatea apoldu de sus

Omul de afaceri şi preşedintele Partidului Iniţiativa Naţională (PIN), Cosmin Guşă, a rămas fără permis de conducere după ce poliţiştii sibieni l-au prins conducând cu 108 kilometri pe oră pe DN1, pe raza localităţii Apoldu de Sus.

Cosmin Duşă a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul pe o perioadă de 90 de zile. Acesta va mai putea conduce în baza dovezii eliberată de agenţii rutieri doar pentru 14 zile.

Cosmin Duşă este şi acţionar la postul de televiziune Realitatea TV şi a fost consilier pentru mai multe persoane publice, printre care şi milionarul basarabean Vlad Plahotniuc, Mircea Geoană (PSD), Traian Băsescu (PDL), Adrian Năstase (PSD), Marian Vanghelie, precum şi al omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cosmin guşă a rămas fără permis în judeţul sibiu. conducea cu 108 km/h în localitatea apoldu de sus  cosmin guşă a rămas fără permis în judeţul sibiu. conducea cu 108 km/h în localitatea apoldu de sus  cosmin guşă a rămas fără permis în judeţul sibiu. conducea cu 108 km/h în localitatea apoldu de sus

Ultima oră

Comentariul meu