proiectul căsuţa de lectură: poţi lua o carte dacă laşi în schimb alta. minibibliotecile vor fi amplasate în parcuri

Un proiect iniţiat de Anabella Maria Târnovan, cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Sibiu îşi propune să aducă în Sibiu o serie de minibiblioteci publice, căsuţe cu cărţi, de unde sibienii pot împrumuta cărţi sau pot lua cărţi, lăsând alta în loc.

Proiectul Căsuţa de lectură îşi propune să încurajeze pasiunea pentru citit şi circulaţia cărţilor în comunitate prin amplasarea unor minibiblioteci publice în Sibiu.

„Momentan sunt cărţi primite din donaţii. Bibliotecile vor avea întotdeauna cărţile pe care le vor lăsa sibienii. Cu alte cuvinte, proiectul funcţionează pe principiul ia o carte, pune o carte în loc. Fiecare din noi are acces gratuit la minibibliotecă, singura rugăminte e să înlocuim această carte cu alta, indiferent că e nouă sau din biblioteca personală. Important este să avem grijă de aceste bilbioteci, ca ele să aibă cărţi frumoase, de clitate, de care să ne bucurăm în comunitate”, a spus Anabella Maria Târnovan.

Câteva astfel de căsuţe au apărut deja în Piaţa Mare a oraşului. 10 astfel de minibiblioteci urmează să fie amplasate în locurile de joacă din municipiu.

ceremonie militara ziua pompierilor din romania 13 septembrie fo 046

„Am selectat locurile de joacă şi bibliotecile vor

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

proiectul căsuţa de lectură: poţi lua o carte dacă laşi în schimb alta. minibibliotecile vor fi amplasate în parcuri  proiectul căsuţa de lectură: poţi lua o carte dacă laşi în schimb alta. minibibliotecile vor fi amplasate în parcuri  proiectul căsuţa de lectură: poţi lua o carte dacă laşi în schimb alta. minibibliotecile vor fi amplasate în parcuri

Ultima oră

Comentariul meu