Preparate specifice zonei Sibiului şi Bistriţei, la Târgul de ţară din acest weekend

La sfârşitul acestei săptămâni, organizatorii Târgului de ţară, ce se desfăşoară în fiecare weekend în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA din Dumbrava Sibiului, au pregătit o serie de animaţii culinare, cu specific din zona Sibiului şi cea a Bistriţei.

Astfel, sâmbătă, 15 septembrie, vizitatorii muzeului vor putea gusta cocoloş cu brânză şi plăcinte bistriţene cu aluat de cozonac, iar duminică, 16 septembrie, vor fi îmbiaţi cu preparate gastronomice din judeţul Sibiu: pastramă de oaie, tocană de miel, mămăligă cu brânză şi smântână.

De asemenea, de la standurile producătorilor prezenţi pot fi achiziţionate brânzeturi, carne și preparate din carne, zacuscă, pâine, miere și produse ale stupului, țuică, dulciuri, turtă dulce, gemuri și siropuri.

Târgul de ţară propune o alternativă la alimentele de consum din comerţ, oferind doar produse naturale preparate după reţete tradiţionale şi, poate fi viyitat între orele 9,00-18,00. Dacă condiţiile meteor permit, Târgul de ţară va fi organizat în fiecare weekend, până sfârşitul lunii octombrie.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Preparate specifice zonei Sibiului şi Bistriţei, la Târgul de ţară din acest weekend  Preparate specifice zonei Sibiului şi Bistriţei, la Târgul de ţară din acest weekend  Preparate specifice zonei Sibiului şi Bistriţei, la Târgul de ţară din acest weekend

Ultima oră

Comentariul meu

Publică