Daca ati crezut ca vremea capricioasa a redus numarul evenimentelor in Sibiu, sa stiti ca v-ati inselat, iar weekend-ul acesta aduce alte concerte si evenimente pentru care merita sa iesiti din casa.

Pentu cei care iubesc sportul, in perioada 13-15 septembrie se va desfasura Turneul International de Judo Cupa Temerarul 2013. Competitia, care se organizeaza de 18 ani in Sibiu, se adreseaza sportivilor de performanta -cadeti si juniori (U 18 si U 23, masculin si feminin) – din tara si din strainatate.

Prin implementarea proiectului se urmareste sprijinirea si promovarea sportului de performanta pe ramura de judo, antrenarea copiilor si tinerilor in activitati sportive, formarea sportivilor de judo competitivi pe plan international si descoperirea tinerilor sportivi talentati Ocupantii primelor trei locuri vor primi medalii, diplome si premii. Competitia se desfasoara la Sala Transilvania.

De joi a inceput festivalul Sibiu Bookfest, un eveniment de care sibienii se vor putea bucura pana duminica. Festivalul SibiuBookFest este un eveniment urban de cultura dedicat dialogului si comunicarii, formelor si instrumentelor de comunicare – carte, muzica, foto, film, new media.

Evenimentul va explora toate modalitatile si instrumentele de comunicare si de transmitere de mesaje incepand de la carti pana la noile media. `Fii SMART !..citeste ! priveste ! asculta

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

festivaluri, competitii sportive si teatru la cel mai inalt nivel in acest weekend la sibiu  festivaluri, competitii sportive si teatru la cel mai inalt nivel in acest weekend la sibiu  festivaluri, competitii sportive si teatru la cel mai inalt nivel in acest weekend la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu