cei mai buni jucători de tenis din ţară participă în weekend la un turneu premergător sibiu open

Unii dintre cei mai buni jucători de tenis din ţară se vor lupta, în acest sfârşit de săptămână, pentru un loc pe tabloul principal al Sibiu Open.

Turneul, premergator turneului de tenis Sibiu Open, se adresează exclusiv jucătorilor români, iar până vineri, 13 septembrie, s-au înscris în competiţie 40 de jucători.

Turneul începe sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10 şi va avea loc la Tenis Club Pamira, pe Calea Şurii Mici, nr 39.

„Am considerat mult mai potrivit să ofer o şansă tuturor jucătorilor români să joace la un turneu de asemenea anvergură. Federaţia Română de Tenis a răspuns pozitiv acestei iniţiative şi a decis să includă în calendarul naţional FRT această competiţie. România duce lipsă de astfel de turnee, care sunt benefice mai ales juniorilor de perspectivă”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului de tenis.

Pe lângă tenismenii invitaţi să participe la acest turneu, patru jucători vor apărea pe tabloul principal în urma unor wild-card-uri oferite de organizatori. Unul dintre aceste wild-card-uri va fi oferit câştigătorului turneului din acest sfârşit de săptămână.

Al doilea wild-card la Sibiu Open i-a fost oferit de organizatori lui Florin Mergea, component de bază al echipei României de Cupă Davis. Mergea a avut un

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cei mai buni jucători de tenis din ţară participă în weekend la un turneu premergător sibiu open  cei mai buni jucători de tenis din ţară participă în weekend la un turneu premergător sibiu open  cei mai buni jucători de tenis din ţară participă în weekend la un turneu premergător sibiu open

Ultima oră

Comentariul meu