ziua porţilor deschise la proiectul imobiliar “swiss village” între sibiu și cisnădie

Ziua Porţilor Deschise din data de 14 septembrie între orele 14 şi 17. Elveţianul Max Schweizer construieşte case pentru familiile sibiene. Ansamblu rezidienţial se află pe DJ 106 C la 1,5 km de la ieşirea din Sibiu înspre Cisnădie.

Sibienii sunt învitaţi să vină în data de 14 septembrie la Ziua Porţilor Deschise la “Swiss Village” situat pe DJ 106 C la 1,5 km de la ieşirea din Sibiu înspre Cisnădie. Între orele 14 – 17 se organizează vizite la casa de prezentare şi la şantier, consultanţă financiară oferită de un reprezentant al unei bănci, consultanţă juridică şi informare privind formalităţile notariale la cumpararea unui imobil și consultanţă tehnică cu reprezentantul firmei de constructii. De asemenea, pentru copiii vizitatorilor este pregătit un loc de joacă, iar vizitatorii vor avea ocazia de a gusta produse tradiţionale aduse de la “Moara Veche” din Hosman.

Satul elveţian este un ansamblu rezidienţial, conceput şi realizat de către Max Schweizer cu firma sa MAX Development în colaborare cu firma sibiană de construcţie Solid Construct. Elveţianul Schweizer este deja cunoscut în Sibiu, el fiind proprietarul casei istorice de pe str. Ocnei unde se află în prezent un restaurant care poarta prenumele lui. Bazându-se pe experienţele sale acumulate în trecut, Schweizer a adus un concept imobiliar modern la Sibiu – casele înşiruite şi case de tip duplex.

“Proiectul Swiss Village încearcă să ofere sibienilor case de calitate, cu suprafeţe flexibile, la un preţ rezonabil”, susţine Mihaela Curcean, administratorul de la Max Development SRL. Ea sublinează faptul că iniţiatorul Schweizer a vrut în mod special să ajungă la standarde europene în ceea ce priveşte izolaţia caselor, factor ce are ca urmare costuri de energie remarcabil de scăzute. “Casele înşiruite au la exterior doar jumătate din suprafaţă. Vecinul vă ajută să economisiţi, iar dumneavoastră îl ajutaţi pe el”, explică Mihaela Curcean. Toţi pereţii, inclusiv podeaua şi acoperişul, sunt izolate la un standard ridicat, iar ferestrele pe sistem termopan au structura de sticlă cea mai performantă.

 

Ultima oră

Comentariul meu