Nici cea de–a treia tentativă de modificare a componenţei Consiliului Local al oraşului Avrig nu s–a concretizat, la ultima şedinţă ordinară aleşii locali avrigeni respingând prin vot proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier local al democrat–liberalului Vasile Gavrilă. Ca urmare, şi de această dată, proiectele referitoare la validarea mandatului de consilier local al lui Traian Oprea şi la modificarea componenţei comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Avrig nu s–au mai dezbătut.

Deoarece nu s-a constatat niciun fel de modificare în ceea ce priveşte documentele depuse în susţinerea proiectului de hotărâre şi, conform declaraţiilor consilierului Vasile Gavrilă, încă nu s-a primit niciun răspuns scris la solicitarea de lămurire referitoare la decizia conducerii judeţene a PDL prin care i s-a retras acestuia sprijinul politic, majoritatea Consiliului Local Avrig a decis să respingă prin vot proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier al respectivului coleg. Din totalul voturilor exprimate la acest proiect de hotărâre doar 2 au fost favorabile, 4 consilieri votând împotrivă iar 5 au preferat să se abţină.

Aceasta a fost a treia şedinţă consecutivă când pe ordinea de zi a fost inclusă chestiunea legată de încetarea mandatului de consilier local al lui Vasile Gavrilă, la prima “tentativă”

Citește mai departe pe: STIRI AVRIG

vasile gavrilă rămâne consilier local la avrig  vasile gavrilă rămâne consilier local la avrig  vasile gavrilă rămâne consilier local la avrig

Ultima oră

Comentariul meu