Cinci dintre cele mai bune trupe de tineret din Romania se intrec astazi, in Oldies Pub, pentru unul dintre cele trei locuri de debutanti in cadrul Imagine Festival Romania. Conceput de Jeunesse Musicales, festivalul a depasit deja granitele europene si s-a extins pana in Africa. In Romania, Imagine a ajuns la cea de-a patra editie.

Dupa prima editie, desfasurata la Bucuresti, festivalul s-a mutat in fosta capitala culturala europeana.

`Cred ca aici, la Sibiu, muzica si cultura isi gasesc cu adevarat locul`, spune Constantin Grigore, coordonatorul de proiecte al ELITE ART Club Unesco, organizatorul festivalului Imagine.

Sustinut de COSMOTE Romania si 3M Romania si finantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, festivalul reuneste pe aceeasi scena trupe consacrate, invitati din toate colturile Europei – participanti in festivalurile Imagine si trupe debutante.

`Toate trupele interpreteaza piese originale, compozitii proprii. Nu se accepta cover-uri sau play-back-uri`, spune Andra Musat, coordonatorul festivalului Imagine.

In acest an, in concurs sunt inscrise trupe din Arges, Timisoara, Giurgiu si Bucuresti. Sibiul nu are anul acesta niciun reprezentant dupa ce Alex Petre a participat in anul 2011 si Gara Band in 2012.

Singurul sibian ce va urca pe scena este Andrei Oltean, claparul trupei Blackstar.

`Sub vechea

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

tinerii artisti ies la rampa la imagine festival romania  tinerii artisti ies la rampa la imagine festival romania  tinerii artisti ies la rampa la imagine festival romania

Ultima oră

Comentariul meu