şcolile sunt pregătite de începerea anului şcolar. lipsa apei potabile rezolvată cu rezervoare de apă

Inspectorul Şcolar General, Ştefan Firu, a prezentat joi, 12 septembrie, în faţa prefectului Sibiului, Ovidiu Sitterli, stadiul de pregătire al unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu, pentru începerea anului şcolar 2013-2014.

21 de unităţi de învăţământ nu au obţinut încă autorizaţia de funcţionare

Potrivit raportului IŞJ, la nivelul judeţului Sibiu, în sistemul de învăţământ judeţean, funcţionează un număr de 339 de unităţi şcolare (cu personalitate juridică -160 şi structuri- 179 clădiri), din care 318 au obţinut Autorizaţie sanitară de funcţionare, iar 21 sunt în curs de obţinere a autorizaţiei sau fără autorizaţie sanitară.

„Este vorba de 21 de unităţi de învăţământ, dintre care nouă au solicitat deja obţinerea unei autorizaţii de funcţionare şi, dintre acestea opt vor primi autorizaţia şi una va primi autorizaţia, însă cu plan de conformare. alte cinci unităţi au înţeles şi ele necesitatea de autorizare şi vor face demersuri pentru obţinerea cu plan de conformare. Mai rămân şapte unităţi care NU vor primi această autorizaţie fiind vorba de unităţi care îşi desfăşoară activitatea în spaţii care au fost retrocedate”, a explicat directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, Lucian Blăguţiu (foto).

Autorizaţiile sanitare sunt valabile 1 an de la data emiterii

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

şcolile sunt pregătite de începerea anului şcolar. lipsa apei potabile rezolvată cu rezervoare de apă  şcolile sunt pregătite de începerea anului şcolar. lipsa apei potabile rezolvată cu rezervoare de apă  şcolile sunt pregătite de începerea anului şcolar. lipsa apei potabile rezolvată cu rezervoare de apă

Ultima oră

Comentariul meu