Poliţiştii supraveghează joi trecerile la nivel cu cale ferată din judeţ

În cursul acestei zile, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu efectivele Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu vor desfăşura o acţiune ce are ca scop reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie la trecerea la nivel cu calea ferată, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Astfel, pe întreg parcursul zilei poliţiştii rutieri şi cei de la transporturi vor acţiona la toate trecerile la nivel cu calea ferată din judeţul Sibiu.

La acţiuni vor fi utilizate aparatele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că acţiunea are ca principalul obiectiv prevenirea şi reducerea numărului accidentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale însemnate. De asemenea, identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto ce nu respectă legislaţia rutieră la trecerea la nivel cu calea ferată şi conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în acest fel.

Analiza accidentelor grave de circulaţie produse la nivel naţional în perioada 01.01 – 09.09.2013, comparativ cu perioada similară a anului 2012, arată că s-au înregistrat 27 accidente de circulaţie grave (+13), care au avut ca principală cauză de producere nerespectarea

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Poliţiştii supraveghează joi trecerile la nivel cu cale ferată din judeţ  Poliţiştii supraveghează joi trecerile la nivel cu cale ferată din judeţ  Poliţiştii supraveghează joi trecerile la nivel cu cale ferată din judeţ

Ultima oră

Comentariul meu