festivalul imagine, care reuneşte trupe tinere din mai multe ţări ale europei, debutează joi, la sibiu

Festivalul începe cu o competiţie, finala naţională, la care vor participa cinci trupe româneşti: Sketch, The Purple Dandies, Grey Pill, Big Brothers Band şi Sticks and Stones, niciuna din Sibiu.

Finala va avea loc în Pub Oldies, joi, 12 septembrie, de la ora 16, după cum anunţă organizatorii.

Ocupanţii primelor trei locuri vor avea ocazia de a cânta alături de trupe consacrate. Concertele vor avea loc în Piaţa Mică a Sibiului, vineri şi sâmbătă, 13, respectiv 14 septembrie, de la ora 19.

Astfel, vineri, 13 septembrie, vor concerta cei de la Bere Gratis. De asemenea, vor urca pe scenă trupele Staton (Olanda), Les Elephants Bizarres (România), Gustav (Suedia) şi Dinx (Croaţia).

Pentru sâmbătă, 14 septembrie, organizatorii au pregătit un concert cu Electric Fence (România), Renato Uterberg (Austria), Black Star (România), Karma Police (Belgia), Wilder, Boeme, Banish şi IN.ACT.

Conceput de Jeunesses Musicales, festivalul are loc în 10 ţări şi are la bază promovarea tinerilor care adoptă orice stil de muzică, în special a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani, aflaţi la începutul carierei.

Potrivit organizatorilor, se desfăşoară sub forma unui concurs, urmat de concerte cu trupe consacrate în ţările în care se defăşoară. De asemenea, proiectul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

festivalul imagine, care reuneşte trupe tinere din mai multe ţări ale europei, debutează joi, la sibiu  festivalul imagine, care reuneşte trupe tinere din mai multe ţări ale europei, debutează joi, la sibiu  festivalul imagine, care reuneşte trupe tinere din mai multe ţări ale europei, debutează joi, la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu