Timp de o saptamana, cate o ora pe zi, calatoria cu autobuzele Tursib va fi gratuita, anunta reprezentantii companiei. Actiunea are loc in cadrul Saptamanii mobilitatii, un proiect desfasurat la nivel mondial de societatile de transport public ce are menirea de a atrage atentia asupra avantajelor transportului in comun. Astfel, sibienii care vor urca in autobuzele Tursib intre orele 13:00 – 14:00, din fiecare zi a saptamanii 16 – 22 septembrie nu vor mai trebui sa isi composteze biletul.
`Sibiul se va alatura celor 83 de orase din toata lumea printre care se numara Viena, Bruxelles, Rio de Janeiro, Montreal, Paris, Roma in campania initiata de Uniunea Internationala a Transportatorilor Publici. Este o actiune a societatii de transport in comun Tursib menita sa atraga atentia asupra faptului ca transportul public este o modalitate de a calatori rapid, simplu si eficient, fiind si tot mai folosita in mediul urban, la aceasta adaugandu-se faptul ca transportul public contribuie la un mediu inconjurator mai curat`, se arata intr-un comunicat al autoritatilor locale.
In autobuzele Tursib vor fi amplasate si afise care au rolul de a mobiliza sibienii sa foloseasca mijloacele de transport in comun.

Concurs de fotografie

Ca locuitori ai unui oras ce face

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

calatoriile cu autobuzele tursib vor fi gratuite  calatoriile cu autobuzele tursib vor fi gratuite  calatoriile cu autobuzele tursib vor fi gratuite

Ultima oră

Comentariul meu