ultima şedinţă de ocupare a posturilor din învăţământ: profesorii mai au 302 catedre şi fracţiuni de catedre

Inspectoratul Şcoar Judeţean Sibiu organizează miercuri, 11 septembrie, ultima şedinţă publică de ocupare a posturilor din învăţământul preuniversitar. Este vorba de 302 catedre şi fracţiuni de catedre, potrivit reprezentanţilor IŞJS, care nu au fost dorite în şedinţele publice anterioare.

“Majoritatea posturilor sunt în mediul rural sau în zone foarte îndepărtate de municipiul Sibiu, sau catedre de limbă germană. După şedinţa de astăzi, posturile care nu se vor ocupa vor trece la şcoli, care îşi vor organiza concurs propriu de ocupare”, a declarat inspectorul pe resurse umane din cadrul IŞJS, Ştefan Keresteş.

La concursurile pe care şcolile trebuie să le organizeze în termen de 30 de zile pentru necalificaţi şi 60 de zile pentru calificaţi, începând de luni, 16 septembrie, pot participa şi candidaţii care nu au obţinut rezultate peste cinci la examenul de titularizare sau care nu au susţinut acest examen.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ultima şedinţă de ocupare a posturilor din învăţământ: profesorii mai au 302 catedre şi fracţiuni de catedre  ultima şedinţă de ocupare a posturilor din învăţământ: profesorii mai au 302 catedre şi fracţiuni de catedre  ultima şedinţă de ocupare a posturilor din învăţământ: profesorii mai au 302 catedre şi fracţiuni de catedre

Ultima oră

Comentariul meu