fundaţia brigitte bardot studiază căile legale prin care poate opri eutanasierea câinilor maidanezi

Fundaţia Brigitte Bardot studiază recursurile posibile la nivel naţional şi european pentru a împiedica “uciderea” câinilor maidanezi, după ce Parlamentul român a aprobat o lege ce permite eutanasierea câinilor fără stăpân care nu sunt adoptaţi sau revendicaţi în 14 zile de când ajung în adăposturi.

“În timp ce ancheta nu a făcut încă lumină asupra circumstanţelor reale ale dramaticului accident, Parlamentul român răspunde orbeşte şi precipitat dorinţei preşedintelui Traian Băsescu de a ucide câinii maidanezi din România”, afirmă fundaţia citată de Mediafax, referindu-se la moartea unui copil în vârstă de patru ani, muşcat de câini fără stăpân.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, la începutul lunii, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Bucureşti, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

“Peste tot în lume campaniile de sterilizare şi-au arătat roadele, dar România face excepţie, câinii sunt ucişi aici cu miile apoi supravieţuitorii se reproduc şi uciderea lor continuă la infinit”, acuză fundaţia, pe site-ul său de Internet.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

fundaţia brigitte bardot studiază căile legale prin care poate opri eutanasierea câinilor maidanezi  fundaţia brigitte bardot studiază căile legale prin care poate opri eutanasierea câinilor maidanezi  fundaţia brigitte bardot studiază căile legale prin care poate opri eutanasierea câinilor maidanezi

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Ai dreptate Sorine. Maidanezii sint toti agresivi si periculosi; chestia cu :”eutanasiem decit cei agresivi si bolnavi” e o mare prostie. Un maidanez poeta fi bun cu aia care-i da sa manince si sa omoare pe cel din blocul de alaturi cind trece pe strada. Pe linga faptul ca am vazut o gramada de caini care si-au muscat/omorit stapinul.
    „iubitorii de maidanezi” sint niste persoane incapabile sa iubeasca pe semenii lor si de aceea mor de dragul acestor javre si ramin insensibili la moartea unui copil.

  2. Cei mai periculosi si HIDISI maidanezi …sunteti voi, falsii iubitori de animale…niste …frustrati care nu pot interactiona cu rasa umana si atunci va gasiti refugiul in acesti maidanezi scarbosi si agresivi…