cei mai buni instructori vin în 21 septembrie la festivalul sportului din piața mică

La început de toamnă, Sibiul devine pentru o zi cel mai important punct de reper pentru persoanele pasionate de mișcare, pentru instructorii sportivi din toată țara dar și pentru cluburile sportive și firmele ce activează în domeniul wellness-nutriție.

Pentru prima dată în istoria sa modernă, Sibiul găzduiește în data de 21 septembrie ”Festivalul Sportului”, un eveniment ce își propune să promoveze la scară largă mișcarea și stilul de viață sănătos și care aduce încă de la prima ediție tot ce este mai bun și mai nou în domeniu.

Zeci de instructori vor urca pe cele trei scene amplasate în Piața Mică și îi vor provoca pe sibieni să încerce gimnastica aerobică, Bokwa®, Kangoo Jumps, Rebound (aerobic pe trambulină), Steel Training, Steel Tonic, Steel Combat, Tae Bo, spinning (ciclism staţionar), step aerobic sau Zumba®. Pentru cei mici organizatorii au pregătit programe atractive, amuzante, susținute de instructori specializați, care vor reuși cu siguranță să le stârnească interesul pentru mișcare și alimentație sănătoasă. Și pentru viitorii sau proaspeții părinți vor exista standuri dedicate, cu informații legate de nutriție și activități sportive ce pot fi practicate pre şi post natal, iar cei interesați de produse naturale şi biologice vor găsi standuri ale producătorilor locali și zonali.

Va fi o zi cu 10 ore de mișcare, un eveniment care ”va muta” în aer liber sălile de sport din Sibiu și care le va oferi vizitatorilor ocazia să afle direct de la experți  informații de calitate legate de fitness, nutriție și viața sănătoasă.

Printre invitații speciali ai  acestui eveniment se numără Fernando Gorini, (creator al programelor Steel), Rustam Haceaturov (coordonatorul programului Bokwa® pentru România), Cristian Mărgărit (expert în nutriție) și  Valentin Bosioc, unul dintre cei mai apreciați  antrenori de fitness din România.

Festivalul Sportului din Sibiu va fi cu siguranță o acțiune demnă de marcat pe harta sportului din România iar organizatorii speră ca acesta să ajungă în câțiva ani un element de referință la nivel european.

Evenimentul este organizat de Adegym și AIOS (Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu) și este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu