bărbaţi reţinuţi de poliţişti la mediaş după ce au spart 8 locuinţe , în luna august

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), cei trei au reuşit să fure produse în valoare de aproximativ 6.000 lei.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi marţi, 10 septembrie, de poliţiştii din Mediaş fiind suspecţi pentru mai multe furturi din locuinţă. Bărbaţii au fost identificaţi de poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale Mediaş şi reţinuţi pentru 24 de ore.

„C.R. (17 ani), B. Dumitru (18 ani) şi C. Florin (33 de ani), domiciliaţi în localităţile Mediaş şi Târnava sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În fapt, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei suspecţi, în cursul lunii august 2013, pe timpul nopţii şi prin escaladarea ferestrei, au pătruns în 8 locuinţe amplasate la parterul unor imobile situate într-un cartier din municipiul Mediaş, de unde au sustras bunuri în valoare de aprox. 6.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

În cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, cei trei suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

bărbaţi reţinuţi de poliţişti la mediaş după ce au spart 8 locuinţe , în luna august  bărbaţi reţinuţi de poliţişti la mediaş după ce au spart 8 locuinţe , în luna august  bărbaţi reţinuţi de poliţişti la mediaş după ce au spart 8 locuinţe , în luna august

Ultima oră

Comentariul meu