331 locuri de muncă vacante în judeţ. vezi lista completă a posturilor pe care s efac angajări

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) anunţă 331 locuri de muncă vacante, în diferite domeniu, în judeţul Sibiu.

Oferta vine din partea a 77 de angajatori, potrivit aceleiaşi surse. Din locurile de muncă vacante, 235 dintre ele sunt înregistrate la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Sibiu. La Mediaş, oferta cuprinde 57 de locuri de muncă vacante, la Agnita, 37, iar la Avrig, două locuri de muncă vacante.

Din totalul locurilor de muncă, 55 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare. Sunt disponibile posturi pentru conducător activitate de transport rutier, consilier juridic, director departament cercetare-dezvoltare, director unitate de învăţământ, expert achiziţii publice, gestionar depozit, inginer în industria alimentară, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, inspector resurse umane, manager proiect, operator calculator electronic şi reţele, programator, proiectant inginer mecanic, programator producţie, referent relaţii externe, reprezentant comercial, specialist în formare sau specilist marketing.

Celelalte 276 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

Lista completă a locurilor de muncă:

Sibiu, str. Morilor nr.51A, tel.0269230089

Meseria/Locuri

agent de securitate 1

agent de vanzari 1

ajutor ospatar 2

ambalator manual 5

ambalator manual 1

ambalator manual 5

asfaltator 1

bucatar 1

bucatar 1

bucatar 1

calcatoreasa lenjerie 1

calcatoreasa lenjerie 1

camerista hotel 1

camerista hotel 1

camerista

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

331 locuri de muncă vacante în judeţ. vezi lista completă a posturilor pe care s efac angajări  331 locuri de muncă vacante în judeţ. vezi lista completă a posturilor pe care s efac angajări  331 locuri de muncă vacante în judeţ. vezi lista completă a posturilor pe care s efac angajări

Ultima oră

Comentariul meu