trei foşti membri ai grupării lenis, ridicaţi de poliţişti. burnete, giurgiu şi opriş, reţinuţi pentru 30 de zile

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au desfăşurat, în cursul zilei de luni, 9 septembrie, o acţiune în vederea depistării a trei persoane de sex masculin împotriva cărora au fost emise mandate de arestare preventivă, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Cei trei bărbaţi, Sorin Burnete (25 de ani), Florin Giurgiu (34 de ani) şi Liviu Opriş (29 de ani), din municipiul Sibiu, au fost reţinuţi pentru 30 de zile în baza mandatului de arestare preventivă emis de instanţă.

Cei trei sunt cercetaţi penal pentru constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, şantaj, complicitate la şantaj, violare de domiciliu, complicitate la violare de domiciliu, complicitate la înşelăciune, ameninţare, lovire şi alte violenţe, vătămare corporala gravă, instigare la lipsire de libertate, lipsire de libertate, distrugere, portul fără drept a unor obiecte confecţionate pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri, folosirea şi deţinerea fără drept de arme de foc şi a muniţiei aferente, tâlhărie, tentativă de omor calificat, purtare abuziva, fals în înscrisuri sub semnătura privată.

Cei trei, împreună cu alte trei persoane, au mai fost reţinute în luna mai a acestui an şi audiate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu după ce în seara zilei

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

trei foşti membri ai grupării lenis, ridicaţi de poliţişti. burnete, giurgiu şi opriş, reţinuţi pentru 30 de zile  trei foşti membri ai grupării lenis, ridicaţi de poliţişti. burnete, giurgiu şi opriş, reţinuţi pentru 30 de zile  trei foşti membri ai grupării lenis, ridicaţi de poliţişti. burnete, giurgiu şi opriş, reţinuţi pentru 30 de zile

Ultima oră

Comentariul meu